Äntligen som jag väntat! Men nu så är han här, min älskade årstid, Våren!!

Höst och vinter i all ära men jag är en vår och sommar människa.  Vill kunna ut i spaet och grilla och hoppa i poolen.  Det bli ju trots allt en sommar till hemma i trädgården.  Och det gör inte mig något, även om jag längtar efter att få resa. Men jag har satt mina mål högt och kommer att kunna bjuda min familj på en uderbar resa till som och värme när vi väl får resa. Och det är så underbart att veta att det är mitt mål. 

En eller helst 2 veckor på Kroatien eller Turkiet. Barnen vill till Spanien eller Warszawa igen men jag tänker mig mer än så. Jag vill ju faktiskt att vi ska dit vi inte varit!  Hur tänker ni med semester och så? 

Jag vill ju absolut kunna ha typ all inclusive fastän man kanske inte äter middag där varje gång. Eller kanske hyra en styga eller så . Har någon av er varit i Kroatsien och har något ställe att rekommendera. Eller ett hus att hyra osv. Hör av er vet jag, all hjälp och info är välkommet om det. 

JAAAA! Nu är jag inne på dag 3 med mina underbara förbrännar kapslar. Och jag kan säga att jag inte äter lika mycket mer. Men jisses så gasig i magen jag blir en stund efter jag tagit kapslarna, både morgon och kväll. Igår var jag riktigt Bajsig och sprang på toa ett antal gånger för nummer två! Hahaha!Rensar gör dom med tror jag! Det är ju klart om dom ska förbränna mer måste man ju få ut mer så klart, absolut! å än så länge är ju skillnaden inte samma matlust och springande på toa. Jag kommer inte att ta mått eller så förrän efter 7 dagar. Kilo har jag ingen aning om, måste köpa en våg alltså!!! Kanske redan idag så jag kan ta vikt snabbt för att veta!  Eller vad tycker ni? 

I efter middag ska vi tillbaka med dottern till oprtikern som inte fick komma in i lördags. Alltså klumigmamma, jag bokar 12.30 och 13.00 för barnen men vi är där till 13.00. För denna mamma hade för sig det var 13.00 och 13.30. Crazy mom! Jag har så mycket i huvudet nu att jag inte riktigt hänger med. Men jaja vi fick en ny tid till dottern och nu ska jag dit med henne. Sen blir det lite blommor som ska köpas och panteras. För nu har jag bestämt våren är här och då ska ute krukorna fyllas med härliga blommor. Jag mår så bra av sånt! Gör inte ni det?? Tror jag passar på att köpa mig en våg då! 

Ibland undrar jag hur man ska hinna med jobb och hem , barn,- familj! Men det går ju och bolla med det. har ni hittar hur ni vill ha det, funkar det med allt?  Jag trivs just nu med livet och som vi har det i familjen. Mannen jobbar, barnen i skolan och jag går hemma och jobbar hemifrån. Inte bara nu för pandemin. Utan jag jobbar hemifrån!! Ni kan få mer info av mig om ni känner att det skulle passa er. Man behöver inte jobba heltid,deltid. Man kan jobba så mycket man vill och vilka tiderman själv kan. Genom mobilen eller en data. Fantastiskt!! Och 8 olika sätt att tjäna på, och bonusar m.m. NU ska jag inte tjata om detta, flikade bara in lite. 

Tillbaka till semester, hur kommer er sommar att se ut i år? Ska ni vara hemma eller chansar ni om det blir tillåtet?  Vi har ju fördelen att vi har pool, spab ad och stor trädgård. Ute altan med tak! Sommar och våren med för den delen innebär i vår familj att vi sitter ute och äter i alla lägen. Hahah vi älskar att vara ute då! Mannen älskar att grilla och vi brukar köra på det! Det är ju så gott! Allt från enkla korv i bröd till revben och spett. Redan nu blir jag sugen på grillade revben med potatis gratäng och sallad. Mums! 

Vad brukar ni grilla? Har ni något hemligt eller super gott recept ni vill dela med er av? Det skulle vara underbart. Jag brukar göra min egna potatis sallad och alla säger den är super god och speciell. Nja vet inte det. Men en sak vet jag att alla undrar hur jag kom på iden med vissa ingredienser. Matigare och kanske nyttigare potatis sallad. Eller nja massor med majjo och creme fraiche är väl inte nyttigt? Ja ja dela gärna emd er om ni har dågot recept ni vill jag ska testa på grillen eller som tillbehör. Så lovar jag skriva om det här och till och med lägga bild om ni gör det. 


Bara en snabb sak till sen måste jag sticka!   

Jag fått så många som skrivet till mig på fb om att dom vill jag lägger ut saker här under en loppis text i menyn. Så jag kommer att börja med det under veckan. Och lägger in saker tills jag inte har mer att sälja helt enkelt. Ville mest informera er om det. 

Ha en lovely dag alla ! Puss och kram på er