Hej alla fina ! 

Hoppas ni haft en underbar helg! 

Själv har jag haft fullt upp med optikern för barnen och en massa plock här hemma.

Lite grillning och mys med familjen med. 

Idag har jag äntligen börjat på carb burner 24/7  !!!

Och har tagit mina mått och tänkte faktiskt dela dom med er.

Höft; 112 cm

Mage; 102,5 cm 

Över mage(hög midja) 94 cm

Lår; 65cm 

Överarm; 31,5 cm 

Oj låter himla mycket men jaja jag ska ju ner i vikt igen. 

Jag tänkte att så fort mitt kaffe kommer igen ska jag även dricka det. Kombinera carb burner med kaffe. 

Jag tog 2 tabletter vid 11 tiden och ska ta 2 till i kväll. Som man ska! 

Spännande och se vad den gör med min kropp!  

Tack alla ni som har beställt redan!! 
en det finns fortfarande chans för er som vill att beställa , min order går iväg den 25/3.

Jag kan ju säga så här; För er som vill gå ner i vikt kan jag rekommender a vårat kaffe/juice eller  choklad dryck. Och då en förpackning på 3 månader. För som ni säkert förstår måste man tänka på att alla kroppar är olika. Och att man ska tänka på att alla är vi olika när det gäller kroppen. Vissa går ner fort andra tar det länge tid för. Det finns dom som inte går ner i kg men man kan se det på sina mått, och kommer det även att synas på vågen efter ett tag. Som sagt alla är vi olika när det gäller kroppen!! 

Jag har tänk på en sak! Och funderar över hur ni tycker kring detta! Jag är ju social av mig men just nu ganska så hemma van pga pandemin. Älskar kläder och har massvis. Skulle ni gilla om jag gjorde en sida i menyn där jag lägger in plagg, väskor och skor ? Är det något ni skulle gilla ? En del kanske jag aldrig använt, eller kanske bara 1ggr.  Väskor har jag en del då jag fullkomligt älskar väskor, men har liksom för många för att använda! 

Ett litet smakprov på väskorna, fast alla säljer jag inte!!   :-D  

 

Vad säger ni? Kommentera vet jag så jag vet! 

Tudelooooo på er! ❤️😘